Pondělí 22.4.
Květáková (1a,7)
1. Vepřové maso na houbách, rýže (1a)
2. Vepřový plátek paní uzenářky, vařený brambor (1a,7)
3. Špagety s kuřecí směsí, sýr (1a,3,7)
4. Těstovinový kari salát s kuřecím masem a zeleninou (1a,3,7)
Úterý 23.4.
Čočková (1a)
1. Guláš Petra Voka, houskový knedlík (1a,3,7)
2. Selské kuřecí medailonky., kuskus se zeleninou (1a)
3. Smažená švýcarská kuřecí kapsa, vařený brambor (1a,3,7)
4. Sýrový salát „Cuba“ (šunka, sýr, ananas, majonéza, hořčice), pečivo (1a,3,7)
Středa 24.4.
Kuřecí vývar s játrovou rýží (3,9)
1. Pečená vepřová krkovička, bramborový knedlík, zelí (1a,3)
2. Kuřecí flamendr, rýže (1a,6)
3. Mleté kuličky v mexické omáčce, těstoviny (1a,3,7)
4. Zeleninové lečo s klobásou, vařený brambor (3)
Čtvrtek 25.4.
Kulajda (1a,3,7)
1. Španělský ptáček z vepřového masa, houskový knedlík (1a,3,7)
2. Vepřová játra na roštu, vařený brambor, tatarská omáčka (1a,3)
3. Kuřecí rizoto, okurka, sýr (7,12)
4. Čočkový salát
Pátek 26.4.
Frankfurtská s párkem (1a,7)
1. Hovězí maso po námořnicku, těstoviny (1a,3,7)
2. Zapečené šunkové flíčky, okurka (1a,3,7,12)
3. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurka (1a,3,7,12)
4. Povidlové domácí buchty (1a,3,7)