Pondělí 3.4.
Krkonošské kyselo (1a,3)
1. Vepřový plátek paní uzenářky, vařený brambor (1a,7)
2. Kuřecí maso po zahradnicku, těstoviny (1a,3,7,9)
3. Kuřecí Kung-pao, rýže (1a,6)
4. Kuskus salát (1a,3,4,7)
Úterý 4.4.
Dršťková (1a)
1. Kančí guláš, houskový knedlík (1a,3,7)
2. Srbské vepřové rizoto, okurka, sýr (7,12)
3. Kuřecí medailonky se švestkovou omáčkou, krokety (1a)
4. Bavorské vdolečky (1a,3,7)
Středa 5.4.
Zvěřinový vývar s uzeným masem a kroupami (9)
1. Pečená krkovička v šouletu (1a)
2. Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, zelí (1a,3)
3. Jarní kuřecí závitek, rýže (1a,3)
4. Šopský salát (7)
Čtvrtek 6.4.
Mexická (1a)
1. Vepřové ledvinky na cibulce, rýže (1a)
2. Smažený vepřový řízek, bramborový salát (1a,3,9)
3. Pikantní kuřecí křídla, vařený brambor, chilli dip (1a)
4. Těstovinový kari salát s kuřecím masem a zeleninou (1a,3,7)
Pátek 7.4.
S T Á T N Í S V Á T E K