Pondělí 25.9.
Šumavská bramboračka (1a,9)
1. Vepřové maso na houbách, těstoviny (1a,3,7)
2. Vepřové rizoto, okurka, sýr (7)
3. Kuřecí stehno pečené po kanadsku, vařený brambor (1a)
4. Špagety aglio-olio (1a,3,7)
Úterý 26.9.
Frankfurtská s párkem (1a,7)
1. Plzeňský hovězí guláš, houskový knedlík (1a,3,7)
2. Vepřové medailonky pana purkmistra(křen,sýr), šťouchaný brambor (1a,7)
3. Zapečené těstoviny s kuřecím mase, nivou a zeleninou (1a,3,7)
4. Tofu po čínsku, rýže (1a,6)
Středa 27.9.
Kuřecí vývar s játrovou rýží (3,9)
1. Cmunda po kaplicku, zelí (1a,3)
2. Smažený vepřový řízek, bramborový salát (1a,3,9)
3. Kuřecí plátek s broskví a sýrem, krokety (1a,7)
4. Ledový salát s drůbežími játry, slaninou a krutony (1a,3,7)
Čtvrtek 28.9.
S T Á T N Í S V Á T E K
Pátek 29.9.
D O V O L E N Á