Pondělí 18.9.
Brokolicová (1a,7)
1. Vepřové maso na paprice, těstoviny (1a,3,7)
2. Staročeský vepřový plátek, bramboráčky, zelí (1a,3)
3. Kuřecí nudličky s drůbežími játry a pórkem, rýže (1a,6)
4. Špagety s italskou směsí, sýr (1a,3,7)
Úterý 19.9.
Mexická (1a)
1. Kančí guláš, houskový knedlík (1a,3,7)
2. Srbské vepřové rizoto, sýr, okurka (7,12)
3. Smažená kuřecí kapsa plněná česnekem a nivou, vařený brambor (1a,3,7)
4. Sýrový salát Cuba, pečivo (1a,3,7)
Středa 20.9.
Hovězí vývar s kapáním (1a,3,7,9)
1. Uzené maso, bramborový knedlík, špenát (1a,3,7)
2. Zapečené těstoviny s mletým masem, ang.slaninou a žampiony (1a,3,7)
3. Kuřecí plátek se šunkou a sýrem, vařený brambor (1a,7)
4. Zeleninový salát s kozím sýrem a ořechy (7,8c)
Čtvrtek 21.9.
Čočková s párkem (1a)
1. Přírodní hovězí pečeně, rýže (1a)
2. Francouzské brambory, okurka (3,7)
3. Smažené rybí file, bramborová kaše (1a,3,4,7)
4. Caesar salát s kuřecím masem (3,4,7)
Pátek 22.9.
Zvěřinová s uzeným masem a kroupami (1a,9)
1. Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík (1a,3,7,9)
2. Dukáty z vepřové panenky s fazolkami, šťouchaný brambor (1a)
3. Kuřecí medailonky se švestkovou omáčkou, krokety (1a)
4. Těstovinový salát s tuňákem (1a,3,4,7)