Jídelní lístek od 17.1.2022 do 21.1.2022

Pondělí 17.1.

Bramborová (1a,9)

1. Vepřové maso v mrkvi, vařený brambor (1a,7)
2. Kuřecí stehno na paprice, houskový knedlík (1a,3,7)
3. Restovaná kuřecí játra, rýže (1a)
4. Smažený celer, vařený brambor (1a,3)

Úterý 18.1.

Gulášová (1a)

1. Pikantní hovězí závitek plněný mletým masem, rýže (1a)
2. Kuřecí prsíčko na bylinkách, kuskus se zeleninou (1a)
3. Domácí sekaná, bramborová kaše,okurka (3,7,12)
4. Těstovinový salát s tuňákem (1a,3,4,7)

Středa 19.1.

Kuřecí vývar s masem a nudlemi (1a,3,7,9)

1. Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík (1a,3,7)
2. Šamorínský rožeň (špíz-vepř.,kapie, klobása, slanina,cibule), vařený brambor (1a)
3. Konopišťské kuřecí medailonky, krokety (1a,7)
4. Tvarohové jahodové knedlíky s tvarohem (1a,3,7)

Čtvrtek 20.1.

Krkonošské kyselo (1a,3)

1. Kančí výpečky, karlovarský knedlík, červené zelí (1a,3,7)
2. Kuřecí flamende, rýže (6)
3. Mleté kuličky v rajčatové omáčce, těstoviny (1a3,7)
4. Špagety aglio-olio (česnek, bazalka, kayenský pepř, olivový olej) (1a,3)

Pátek 21.1.

Zvěřinový vývar s uzeným masem a kroupami (1a,9)

1. Azu po tatarsku, rýže (1a)
2. Francouzské brambory, okurka (3,7,12)
3. Smažená kuřecí kapsa plněná hermelínem, vařený brambor (1a,7)
4. Párek, čočka na kyselo, okurka (1a,12)

Jednotná cena hlavního jídla 100,- Kč, polévka 30,- Kč.
ROZVOZ jídel 9,00 – 12,30 hodin.

Změna jídelníčku vyhrazena.