Jídelníček od 14.6.2021 do 18.6.2021

Pondělí 14.6.

Zelná s klobásou (1a,7)

1. Vepřové maso na kmíně, těstoviny (1a,3,7)
2. Dukáty z vepřové panenky, šťouchaný brambor (1a)
3. Restovaná kuřecí játra, rýže (1a)
4. Párek, čočka na kyselo, okurka (1a,12)

Úterý 15.6.

Kapustová (1a)

1. Hovězí vařené, koprová omáčka, houskový knedlík (1a,3,7)
2. Kuřecí rizoto, sýr, okurka (7,12)
3. Čevabčiči, obloha, vařený brambor (1a)
4. Řecký salát, pečivo (1a,3,7)

Středa 16.6.

Hovězí vývar s rýží a hráškem (9)

1. Záhorácký závitek, bramborové špalíky (1a,3)
2. Krůtí stehenní maso pečené na divoko, vařený brambor (1a)
3. Kovbojské kuřecí maso v tortille (1a,6)
4. Ovocný salát s mascarponovým přelivem (7)

Čtvrtek 17.6.

Ovarová s kroupami

1. Hovězí po italsku, špagety (1a,3,7)
2. Pečené vepřové koleno, hořčice, křen, cibule, chléb (1a,10)
3. Smažený karbanátek, bramborová kaše (3,7)
4. Bramborové šišky se strouhankou (7)

Pátek 18.6.

Dršťková (1a)

1. Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík (1a,3,7,9)
2. Nadívaný vepřový bůček, vařený brambor (1a,3)
3. Kuřecí prso na bylinkách, rýže (1a)
4. Kynuté malinové knedlíky s tvarohovým přelivem (1a,3,7)

Jednotná cena hlavního jídla 90,- Kč, polévka 30,- Kč.
ROZVOZ jídel 9,00 – 12,30 hodin.

Změna jídelníčku vyhrazena.