Pondělí 29.4.
Brokolicová (1a,7)
1. Vepřové maso na majoránce, těstoviny (1a,3,7)
2. Staročeský vepřový plátek, bramboráčky, zelí (1a,3)
3. Kovbojské kuřecí maso v tortille (1a,6)
4. Špagety aglio-olio (1a,3,7)
Úterý 30.4.
Hovězí vývar s kapáním (1a,3,9)
1. Cikánská hovězí pečeně, houskový knedlík (1a,3,7)
2. Halušky s uzeným masem a zelím (1a,3,7)
3. Smažené kuřecí stripsy, vařený brambor (3)
4. Listový salát se schwarzwaldskou šunkou a parmazánem (7)
Středa 1.5.
S T Á T N Í S V Á T E K
Čtvrtek 2.5.
Zelná s klobásou (1a,7)
1. Záhorácký závitek, bramborový knedlík (1a,3)
2. Kuřecí medailonky v hořčičné omáčce, americký brambor (1a,7)
3. Gnocchi s kuřecím masem a smetanou (1a,3,7)
4. Uhlířina, okurka (1a,3,7,12)
Pátek 3.5.
Italská s těstovinou (1a,3,7)
1. Hovězí maso na pepři, těstoviny (1a,3,7)
2. Jarní kuřecí závitek, rýže (1a,3)
3. Smažené pštrosí vejce, bramborová kaše (1a,3,7)
4. Palačinky s lesním ovocem a zakysanou smetanou (1a,3,7)